De Salestrainer

+31 (0)6 46 88 83 74 hans.hes@desalestrainer.com

Menu
De Salestrainer

Ervaring leert

Marie José Helle – Willemsen (Owner The Helle Way, hét social media ontzorg bedrijf)
“Hans is een geboren verkoper met meer dan een beetje talent, het is zijn lust en zijn leven, zijn passie. In de loop van de tijd is gebleken dat Hans nog een ander geweldig talent heeft: het talent om mensen te enthousiasmeren, te coachen en te trainen. Jonge mensen vooral, die begrijpen dat kennis en ervaring uit de praktijk minstens net zo belangrijk zijn als de theorie. Naast een topverkoper is Hans dus ook een top salestrainer, met een prachtige stem én een goed gevoel voor humor. :)”

 

Marcel van Driel (Commercieel Directeur Omroep West)
“Zojuist een fijn gesprek gehad met oud collega Hans Hes van www.desalestrainer.com Wat een energie en overtuiging! Een salesman tot in de haarvaten. Aanrader…”

 

Tino Kreijns (Sales Director The Persgroep Advertising)
“Voor de Persgroep heeft Hans jarenlang garant gestaan voor het inwerkprogramma van onze nieuwe sales medewerkers. Als coach en trainer voor onze new hires zorgde hij ervoor dat zij de sales vaardigheden, die nodig zijn in deze sector, bijgebracht kregen. Hans is in staat om de verschillende disciplines, zoals telesales en face-to-face, en diverse sales methodieken op een ‘hands-on’ wijze in te trainen. Met zijn energie, drive en jarenlange sales ervaring is hij een geschikte partij om uw sales medewerkers snel productief te krijgen in hun vak.”

 

Larissa Brouwer Hebing (Founder & Owner Meesters in Aandacht)
“Tijdens mijn werkzame periode bij Wegener heb ik Hans mogen ervaren als een toegewijde, gedreven coach/trainer. Hans verdiept zich in mensen waardoor Hans de gave heeft met zijn overigens prachtige stem, mensen te stimuleren en te motiveren op zoek naar “verbeteringen”. Een verkoopbeest die met passie en een glimlach op zijn gezicht mensen naar een hoger level tilt. Hans, heerlijk om met je samen gewerkt te hebben!”

 

Danielle Hes (Founder & Co-Owner Winfactor)
“Hans is verkoop. De naam van zijn bedrijf ‘de Salestrainer’ is misschien niet bescheiden, maar dat hoeft ook niet met zijn staat van dienst. Zijn niet aflatende enthousiasme voor het verkoopvak werkt aanstekend en slaat over op alle mensen die hij traint. Na zijn verkooptraining staan alle neuzen dezelfde kant op en wordt er aanzienlijk beter gescoord. Ik gun ieder bedrijf een training van ‘de Salestrainer’.”

 

Geer Meershoek (Lid dagelijks bestuur Cliëntenraad SFG)
“Ik heb Hans Hes leren kennen als een zeer aimabel en charismatisch mens die zeer goed in staat is om mensen te stimuleren, te enthousiasmeren en te motiveren. Door leiding en collega’s van Wegener Uitgeverij Midden Nederland werd hij geprezen vanwege de enthousiaste wijze waarop hij zich inzette om telefonische verkopers en accountmanagers te begeleiden.”

 

Harald Kolmer (Directeur Netwerk Solutions VolkerWessels Telecom)
“Hans is een bijzonder plezierige en prettige vent om mee samen te werken. Ik heb hem bovendien leren kennen als een zeer kundige trainer met een schat aan zowel praktische als theoretische kennis van het verkoopvak. Hij heeft een groot aantal mensen zeer succesvol getraind en begeleid in mijn periode bij AD Nieuwsmedia. Het verbaast me dan ook niet dat hij inmiddels zijn eigen trainingsbureau is begonnen en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.”

Rob van der Werff (Sales Manager Quoratio)
“Hans heeft wederom een succesvolle acquisitietraining verzorgd bij Quoratio. De accountmanagers waren zeer te spreken over zijn enthousiaste instelling, interactieve trainingsstijl en jarenlange expertise. Hans weet goed aan te sluiten bij de vraag en praktijk waar de accountmanagers dagelijks mee te maken krijgen. Ze hebben zijn training als bijzonder nuttig en prettig ervaren. Dank Hans!

 

Olav Bongarts (Voormalig Commercieel Directeur at De Persgroep)
“Hans is het schoolvoorbeeld van een intrinsiek gemotiveerde sales coach. De combinatie van zijn velen jaren ervaring, pragmatische aanpak en bovenal fijn mens maken dat ik vele jaren met veel resultaat en plezier met hem heb samengewerkt!

 

Jonathan de Klerk (Account Manager at De Persgroep)
“Hans heeft mij verkooptraining gegeven in mijn rol van Accountmanager bij de Persgroep Advertising. Dit deed hij op zeer gepassioneerde en unieke wijze!

Hans is te vergelijken met de bevlogen geschiedenisdocent waar je op school altijd aandachtig naar luisterde. Bij iedere situatie die zich in het ‘werkveld’ voor kan doen heeft Hans een bijpassende anekdote, waarmee droge salesmaterie tot leven komt.”

 

Bertil V. (Senior Account Manager)
“Hans Hes was als enige trainer degene die, zonder dit aan mij te verkopen, in staat bleek mij te overtuigen dat ik ook daadwerkelijk kon verkopen, waarmee hij voor mij de sterkste fundering voor de uitoefening van het vak van account manager heeft gelegd.

Met de stille autoriteit van een diamantslijper die feilloos voelt en ziet welke ruwe stenen te vormen zijn en welke simpelweg halverwege barsten, gebasseerd op jarenlange ervaring zijn vakkennis over weet te brengen met zijn karakteristieke sympathie heb ik van Hans Hes het volgende geleerd:

‘Wees eerst overtuigd van jezelf voordat je een ander probeert te overtuigen. Kun je dat niet dan barst de steen, it takes a diamond to cut a diamond….’

Hans, bedankt!”

 

Charlotte Kloos
“Hans Hes is een salestrainer die zijn kennis en enthousiasme moeiteloos op mensen kan overbrengen. Zijn geduld en expertise maken hem een plezierige en waardevolle trainer waar ik en vele andere heel erg veel van opgestoken hebben. Hij is een man met een missie en dat motiveert mensen om het uiterste uit zichzelf te halen.”

 

Richard van Doorn (Nationaal Account Manager De Persgroep/ Algemeen Dagblad/ de Volkskrant/ Trouw en Het Parool)
“Hans Hes is een fijne man om mee te werken. Rustige en duidelijke richtlijnen gekregen om de kwaliteit van het onderdeel Sales op een hoger plan te krijgen. Hij doet dit vol overgave en heeft altijd wel een leuke anekdote te vertellen.”

 

Ron Vos (communicatie, trainen, coachen en motiveren)
“Hans, we hebben mogen genieten van jouw constructieve inbreng en jij hebt een boost gegeven aan de verkoop.”

desalestrainer-logo