De Salestrainer

+31 (0)6 46 88 83 74 hans.hes@desalestrainer.com

Menu

Over de Salestrainer

Ervaring leert

hans hes de salestrainer-callcenter

Jarenlang heb ik ervaring als salestrainer. In de jaren zeventig begon ik als verkoper van gemeentegidsen en verlichte plattegrondkasten. Maakte o.a. het Suurland 100.000 Stratenboek en het Shell 100.000 Stratenboek.

Ik ben actief geweest als advertentieverkoper bij “Holland Business” om in de diverse tijdschriften de “B-to-B markt” te bedienen. Vijf jaar later begon ik als verantwoordelijke voor de advertentieverkoop van de diverse huis- aan-huis bladen bij uitgeverij Wegener, later de Wegener Dagbladen.

Binnen Wegener heb ik verschillende projecten opgezet en heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een succesvolle verkooptrainer. Na een overname door de Persgroep ben ik doorgegaan als salestrainer voor titels als Het Parool, Trouw, Volkskrant en Algemeen Dagblad, én voor “nieuwe media”.

In de loop der jaren heb ik honderden verkopers mogen opleiden, hen tot een hoger plan getild en de liefde en het enthousiasme voor het verkoopvak bijgebracht. Het enthousiasmeren van iedere verkoper en verkoopafdeling is mijn echte passie. Of het nu gaat om telefonische verkoop, verkoop buitendienst of het maken van afspraken voor accountmanagers. Trainingen vinden per groep-, maar ook één op één plaats. Ook met “training on the job” heb ik veel ervaring.

Koude acquisitie op het gebied van telefonische verkoop is ook een specialiteit die ik mezelf en daarna ook vele anderen heb mogen bijbrengen. Als u voor uw winkels gebruik wilt maken van een mystery-guest bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Tot slot ben ik ook in te huren als het gaat om rollenspellen bij verkoopgesprekken. Ik werk bij voorkeur in dagdelen om de cursisten goed “scherp” te houden.

Uit passie en liefde voor het verkoopvak en de vraag vanuit het netwerk, heb ik besloten mijn eigen bedrijf op te richten. Er lag maar één bedrijfsnaam voor de hand: de Salestrainer, ervaring leert.

Met vriendelijke groet,

Hans Hes

desalestrainer-logo